Profil REZ Agencije na LinkedIn
embed google maps
visit

AKTUALNO / CURRENT Co-operation

BFCFARMA2
GiZMM
BlueTech

KORISNO / USEFUL

USAID/Sweden FARMA II – Usluge podrške za agrobiznis / AgMENTOR

USAID/Sweden FARMA II
RFP 006 2017 – Usluge podrške za agrobiznis / AgMENTOR

USAID/Sweden FARMA II poziva domaće neprofitne, profitne i nevladine organizacije, obrazovne institucije ili pružatelje poslovnih razvojnih usluga, da predaju projektne prijedloge za pružanje usluga podrške za agrobiznis / AgMENTOR.

FARMAII

Svrha ove aktivnosti jeste povećati kvalitetu, raspon i pristup uslugama podrške za agrobiznise u BiH. Cilj je pilotiranje uspostavi virtualne i fizičke mreže, koja će povezati i podržati usluge podrške agrobiznisima.

Zainteresirane organizacije, legalno registrirane i prepoznate u skladu sa zakonima BiH, mogu preuzeti informacije o projektu putem sljedećeg linka:
Usluge podrške za agrobiznis / AgMENTOR.

Više informacija o pozivu, RFP dokumentacija i rok i način prijavljivanja dostupno je na gore navedenom linku.

[Više...]

CISCO Akademija: Upis X generacije

Cisco Akademija mrežnih tehnologija
Upis X generacije

Obavještavamo zainteresirane kandidate da vršimo upis na Cisco Certified Network Associate na Cisco Akademiji REZ Agencije.
Nastava će se odvijati po novom programu CCNA Routing & Switching u multimedijalnom računarskom centru u prostorijama REZ Agencije u Zenici, a izvoditi će je certificirani Cisco instruktor Maja Marjanović – Sarajlić. Broj kandidata je ograničen na 16.

Troškovi školovanja zavise od načina plaćanja tj. 1.200 KM za kompletnu obuku ukoliko se plaćanje vrši odjednom, odnosno 1.320 KM ukoliko se plaća u 4 rate (330 KM po semestru). U cijenu je uključen PDV.

Prijave se primaju do popune raspoloživog broja polaznika. Sastanak prijavljenih kandidata i instruktora će se obaviti odmah nakon prijavljenog dovoljnog broja kandidata (o datumu će kandidati biti blagovremeno obaviješteni) u prostorijama REZ Agencije, Štrosmajerova 11, Zenica (Zgrada Izgradnje, III sprat, Meokušnice, pored poliklinike Sunce).

Obrazac za prijavu na Cisco Akademiju možete naći na web stranici Cisco Akademije.

CiscoLogo

[Više...]

CISCO Akademija: Završena obuka za IX Generaciju

Završena obuka za IX Generaciju polaznika CISCO Akademije mrežnih tehnologija u REZ Agenciji

Krajem decembra 2016. godine, pet polaznika IX generacije  Cisco Akademije REZ Agencije je uspješno završilo obuku i dobilo završni certifikat, čime su stekli pravo polaganja ispita za  Cisco CCNA certifikat – jednan od najtraženijih svjetskih certifikata za područje mrežnih tehnologija.

Završetkom obuke na Cisco Akademiji, polaznici su kroz teorijski i praktični dio stekli znanje potrebno za dizajniranje, izgradnju i održavanje manjih i srednjih kompjuterskih mreža, te se tako priključili grupi tehnički obrazovane radne snage koja drži korak sa sve bržim promjenama u današnjem umreženom poslovnom svijetu.

Imena dobitnika završnog certifikata možete vidjeti na web stranici Cisco Akademije.

CiscoLogo

[Više...]

MED Programme: 2. Poziv za modularne projekte

Transnacionalni program MED (Interreg MED)

Otvoren 2. Poziv za modularne projekte

Transnacionalni program MED podržava razmjenu iskustava, znanja i poboljšanje javnih politika između nacionalnih, regionalnih i lokalnih vlasti i drugih teritorijalnih aktera iz regija MED programskog područja.

Program je dvojezični (engleski i francuski).

MED2callModular

Uključuje 57 regija iz 10 različitih zemalja EU i 3 zemlje kandidata (BiH, Albania i Crna Gora).

Njegov glavni cilj je doprinos dugoročnom razvoju područja Mediterana i jačanje transnacionalne saradnje među regijama i zemljama učesnicama.

Više o MED programu i načinu apliciranja, te preuzimanje dokumenata raspoloživo je na slijedećoj web stranici MED programa.

[Više...]